Big daddy's

 
Jag beställde pannkakorna med oreos på, himmelskt gott tillsammans med smör, sirap och jordgubbar... Mums!
 
Tänkte tipsa om ett diner vi åt på en morgon. Eftersom vi bodde i en lägenhet så åt frukost vi hemma i lägenheten annars. Men på lördagsmorgonen så ville vi lyxa till det lite med att äta på ett typiskt amerikanskt diner, det var även då Lina var med ena dagen och sov i vår lägenhet. Tycker inredningen var supercool och ska inte snacka om maten... Seriöst sååå himla gott!!! Jag råder er om ni vill äta super god frukost så tipsar jag verkligen om det här stället, sök bara på det på google så kommer det upp. 
 
 
 

New york 2014

 
Alltså åhh denna resan! Så himla kul och så otroligt roligt gäng jag åkte med, eller gäng och gäng men ja personer haha. Har aldrig hunnit med så mycket på en resa, hann att se nästan allt som jag ville se på hela fem dagar! Kan nu säga att jag är expert på Manhattan, haha eller inte... Men somsagt New york är en sån fantastisk stad och tycker att alla borde besöka de innan de dör.
 
Ska försöka lägga upp lite tips och andra bilder från new york, togg massvis sådana och även filmat som jag tänkte en liten film av. Men men ha de så bra så hörs vi!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

slide show