Prada

 
Nikon D5100 | Nikkor 50mm f/1.8
 
Måste bara tipsa om den här otroligt goda parfymen, fast det är min systers haha, men den luktar verkligen så gott! 
 
 
 

Daniel Wellington

 
Den här fina klockan fick jag i födelsedagspresent och måste bara säga att jag älskar den! Jag har verkligen använt den så mycket och den är liten och skön att ha på sig. Kärlek vid första ögonkastet!
 
Idag är det fredag, vilket är otroligt skönt. Ska äta tacos och se på 90210, blir väl inte bättre än så haha! Men nu ska jag gå och duscha, ni får ha det bra!

kanske var vi för lika, men ändå så olika

 
Hejsan!
 
Idag började jag kl 8 och hade nationellt prov i engelska, skrivförståelse och hörövning. Skrivförståelsen var mycket lättare än vad jag trodde, hoppas på att det gick bra!
 
Annars har det inte hänt så mycket idag, bara tagit det lugnt. Imorgon har vi sovmorgon till tio, alltid lika skönt! Men jag blir alltid så himla trött på kvällen innan jag har sovmorgon istället för då jag börjar åtta, haha så typiskt! Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer utan ni får ha det så bra, kram!

kärlek på flaska

 
Hej alla fina! 
 
Måste bara älska vs body mists, dom luktar så gott att man bara vill äta upp dom haha!
 
Nu var det riktigt längesen jag bloggade, nästan tre månader sen! Har hänt otroligt mycket under den tiden, haft nästan alla nationella prov i skolan, centralshow, födelsedag, och massor annat! Men jag har inte kunnat bloggat något eftersom datorn gick i sönder och har ingen annan att blogga på. Men pappa fixade sin jobbdator som jag kunde få ha tills jag får min nya! Jag får hålla ut en månad till så blir den min. Vilken jag får kommer ni få se då, haha! Den gamla bara stängdes av när jag höll på med den och sedan gick det inte att starta den igen så alla bilder och sånt är borta, vilket är väldigt tråkigt. 
 
Jag kommer uppdatera bloggen lite då och då, inte så ofta men några inlägg i veckan iallafall! Ska visa alla mina presenter och saker jag köpt under tiden jag inte bloggat, har fakiskt känts lite tomt men ändå skönt för att inte ha en press att blogga, om ni fattar haha! Så efter det här blir det bättring med bloggningen men ändå inte varje dag, mer när jag känner för det. Men nu ska jag sluta babbla och kika lite på ideer till ny bloggdesign, ha det bra!
 
 

slide show