Oh shit it's Monday

 
Idag består dagen av plugga, vilket är otroligt tråkigt men men. Ska sova hos Alisia idag också och ha det mys! Har inte så mycket mer att säga så ha det bra kram!

One day can change your whole life

 
Hej hej! 
Hela min helg har jag spenderat med Alisia. Vi har haft jätte mys, spelat gta5 haha, ätit gott, sovit över och sett på match. Det har varit en lugn och mysig helg, väldigt längesen jag va med henne så det va kul!
 
Har precis duschat och har massor saker jag måste hinna med idag, eller jag måste inte men det borde göras iallafall haha. Jag ska städa mitt rum, göra läxor och måste läsa klart min bok (som måste va klar tills på fredag men har bara läst 70 sidor av 300... haha). Tänkte även hinna med att fixa mina naglar inför några avsnitt av Dexter. Så det kommer väl min söndag bestå av, ha det bra!
 

26-09-13

 
Idag står det plugg på schemat, naturkunskap, engelska och glosor. Ska även försöka hinna att se några avsnitt av Dexter och läsa min engelska bok. Om jag ska hinna med det måste jag börja nu, så ser min torsdag ut idag. Imorgon är det helg vilket ska bli otroligt skönt, vet dock inte vad jag ska göra men jag hittar nog på något kul. Kramen!

Snapple

Ni som inte prövat snapple måste göra det, godaste drycken!!
 
Idag hade vi skolkort och jag tror inte det gick alls bra, blev så himla stel så det blev väl något sne fult leende haha. Men men får se när det kommer hur det blev. 
 
Vid 6 tiden kommer Alisia och hennes mamma hit och vi ska mysa och äta god mat och ha det trevligt. Så innan det ska jag va klar med alla mina läxor som ska göras, svenska, engelska, naturkunskap och lite matte. Lika bra att sätta igång redan nu. Ha en bra onsdag!

Perfektion.

 
Åhh har blivit helt kär i Cody, älskar hans låtar och han är så snygg!

Ain't nothing but a heartache

 
Hej finisar!
Sitter och lyssnar på massa depp musik och redigerar massor av bilder, härlig måndag. Idag så hade vi håltimme i två och en halv timme så vi gick och åt ute, det va super gott! Efter skolan hämtade jag Sindra på hunddagiset och sen gick jag hem och la mig i soffan direkt haha, va så trött. 
Imorgon är vi lediga för det är studie dag i skolan, gotta love life haha.
Ha en bra måndagskväll, kramen!
 
 
 
 

Ny design

 
Gjort ny design som ni kanske ser, vad tycker ni? Jag är faktikst nöjd med den och gillar den mer än den förra, den förra va mer somrig och den nya passar mer till hösten. Klicka på f5 om det ser konstigt ut.
 
 

Cozy bed

 
Nikon D5100, Nikkor 50mm f/1.8
 

MacBook Pro

 
Min nya babyyy, love it för mycket haha. Fast fattar knappt hur något funkar men det lär man sig nog så småning om. Vill verkligen få över mitt photoshop så jag kan börja redigera bilder! 
 

Busy weak

 
Hej hej på er!
Har haft mycket denna veckan att göra och har inte haft någon dator alls för pappa tog med den till Norge. Därför har jag inte bloggat något! 
 
Så denna vecka har jag klippt mig, varit på studieresa, pluggat och varit med kompisar. Idag efter skolan åkte jag, pappa och Alva till Karlstad för att kolla på dator till mig eftersom jag inte har någon och verkligen behöver en. Så fick med mig en som jag verkligen velat haft länge så ska ta kort på den och visa imorgon, fick även med mig en rosa blus från lager157, super sweet! 
 
Idag fick jag hem mitt paket från hollister som jag skickade efter i söndags, det gick väldigt fort för skickade från USA och det tog inte mer än en vecka och allt passade vilket va bra! Fick också min efterlängtade mobil idag som varit på lagning men fick istället en helt ny så är super glaaader! 
 
Just nu är jag med Alva och gör nästan ingenting men har kul ändå haha, vi åt god mat förut och nu sitter vi och gottar oss med ostbågar. Hoppas någon orkade läsa mitt långa inlägg haha, kramis!
 
 
 

Don't you ever say i just walked away, i will always want you

 

Which road should I go

 
Vaknade rätt så tidigt imorse och låg och drog mig i sängen i en timme, så himla skönt at få sova ut.
Till frukost åt jag jätte goda fattiga riddare med bacon och kollade på några avsnitt av Dexter, så himla bra!
Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt och det ska jag fortsätta göra, hoppas ni har en bra söndag, kram!
 

Lördag

 
Tröja - Bikbok | Dr. denim - Carlings | Skor - Johny bulls
 
 
 

5 favoriter

 
La la la - Naughty boy
You make me - Avicii
Wrecking ball - Miley cyrus
Same love - Macklemore & Ryan lewis
Roar - Katy perry
 
 
 
 
 
 
 
 

Johny bulls

 
Mina nya lovers, galet snygga nu till hösten!
 

slide show